Kjære pasienter,

Vi beklager å vi meddele dere at en fra vårt klinikk team har testet positivt for Covid-19 (i dag 4.desember). Testen ble utført torsdag 2.desember kl 10.45. Denne personen hadde ingen symptomer før testen, og heller ikke nå i etterkant. Testen ble gjennomført på bakrunn av smitte i familien fra tirsdag kveld 30.november. Personen har ikke vært på klinikken etter at smitte ble kjent, men var hjemme fra 1.desember og ble testet 2.desember.
Vennligst følg link for mer informasjon:
Testing, karantene og isolasjon – helsenorge.no

Nærkontakter er definert som personer med kontakt innen 48 timer før testen ble utført eller symptomer oppstått. Ingen av våre pasienter er definert som nærkontakter.

Vi gjør alt vi kan for at du som kunde er sikker og trygg ved vår klinikk. Den store økningen i smittetilfeller og alle variabler på hvordan viruset kan spres kan vi aldri garantere 100% at ikke klinikken kan rammes.

Dersom du som kunde har symptomer (feber, hoste, pustebesvær, muskelverk og hodepine, tap av lukt/smak, diaré eller mageplager mm) skal du IKKE komme til klinikken, men ta kontakt for å endre timen din.
Du er velkommen tilbake når du har vært symptomfri i 72 timer fra debut eller har mottatt negativt svar på Covid-19 test.

Vi følger følgende steg for å opprettholde en trygg klinikk:

  • Ansatte har påbud om munnbind på jobb, dersom det ikke foreligger spesielle unntak.
  • Ansatte holder 2 meter avstand fra hverandre, også under lunsj.
  • Ansatte følger strikt smittevern med håndvask og desinfeksjon.
  • Antibac er tilgjengelig i alle rom på klinikken.
  • Ansatte rapporterer daglig om egen helse, og er ikke på jobb dersom de har symptomer.

Takk for din oppmerksomhet!
Vi ønsker alle våre kunder en god dag og vi ser frem til å se dere igjen.

Vennlig Hilsen,
Redcord Team