brukerhistorie Torstein Rønnaas

Jeg ble utsatt for en bilulykke juni 2012. Jeg fikk en rekke plager i rygg, nakke, skulder og i leggen. Skulderplagene ble etter hvert meget plagsomme og holdt meg ofte våken om natten. I april 2013 gikk jeg til Redcord Clinic som jeg hadde sett på Lysaker. Jeg hadde Redcord hjemme og hadde tidligere hatt glede av Redcord-trening ved en skulderplage, men de øvelsene jeg hadde lært den gangen virket ikke godt nok.

Etter en grundig test og med god informasjon om årsak til plagene, ble jeg behandlet for de ulike plagene etter Neurac-metoden og med vibrasjonsapparatet Redcord Stimula. Samtidig ble jeg opplært til å gjøre spesifikk skulderøvelser hjemme. Etter tre, fire behandlinger kom resultatene og etter 8 behandlinger følte jeg meg bra nok til å kunne klare meg med egentreningen hjemme. Jeg har fortsatt med egentrening 2-3 ganger i uken og har ikke hatt tilbakefall. Så enkelt og praktisk å kunne trene effektivt hjemme når det passer meg.

Skader og sterke skuldersmerter etter bilulykke i 2012
For 4 år siden fikk jeg en skulderartrose, fikk en behandling hos en fysioterapeut og treningsprogram for egentrening hjemme med Redcord. Det gikk tilfredsstillende, men i juni 2012 ble jeg utsatt for en bilulykke. Det førte til halvveis avrevet muskel i leggen, samt rygg, skulder og nakkeplager. Skulderplagen ble gradvis verre og holdt meg til slutt våken om nettene. På en skala til 10 vil jeg på det verste bedømme smertene til 8-9.

Mine plager ble tatt på alvor på Redcord Clinic
Noe måtte gjøres. Jeg kjente jo til Redcord og hadde sett at de hadde klinikk på Lysaker. Dit kom jeg første gang i april 2013. Der følte jeg meg tatt på alvor. Andre steder hadde jeg tidligere opplevd at behandlingen ble satt rask i gang uten tilstrekkelig testing. Fysioterapeuten på Redcord Clinic gjennomførte inngående tester for å finne frem til årsaken til plagene og satt i gang med spesifikk behandlingsøvelser etter Neurac-metoden og med vibrasjonsapparatet Redcord Stimula. Jeg fikk god informasjon og ble motivert og opplært til egentrening hjemme i tillegg til behandlingen. Etter 3-4 behandlinger merket jeg god bedring og etter 8 behandlinger følte jeg meg bra nok til å kunne klare meg med egentreningen hjemme.

Veiledet egentrening med Redcord holder meg frisk
Jeg har fortsatt med egentrening 2-3 ganger i uken og har ikke hatt tilbakefall. Det er så enkelt og praktisk å kunne trene effektivt hjemme når det passer meg. Jeg har sluttet helt med smertestillende medisin, sover godt og fungerer godt på jobben. På smerteskalaen er jeg nå på mellom 1 og 2. Den gode livskvaliteten er tilbake.

Behagelig og smertefri behandling
Behandlingen var behagelig og smertefri. Den har heller ikke gitt noen uønskede negative effekter. Den gode veiledningen til egentreningen var viktig. Den ga motivasjon til å fortsett med egentreningen hjemme. I perioder når jeg ikke får trent, merker jeg at ubehag langsom kommer tilbake, men jeg kan ikke kalle det tilbakefall. Hjemmeøvelsene fjerner raskt ubehaget igjen. Den gode effekten av regelmessig og veiledet hjemmetrening med Redcord er en erfaring jeg gjerne deler med andre.

Torstein Rønaas (55)
Salg- og markedsfører
(Mars 2014)