“Det er dei beste sålene eg har hatt, veldig bra tilpasset og god kvalitet!”
– Kunde, Arnfinn Eggebø.

“Smertene som hugget til i knærne er borte, og artrosen i foten er bedre etter noen måneder med tilpasset innleggssåle fra Redcord. Mange takk, Redcord, for god hjelp til normal gange og smertefri bevegelse”
– Kunde, Odd Michael Stavnes,

På Redcord Clinic tilbyr vi såletilpasning. Sålene er nette og svært behagelig under foten. Sålene stimulerer til hensiktsmessig fotavvikling og muskelbruk.

Vi baserer såletilpasning på følgende prinsipper:

– Grundig undersøkelse av føtter (leddspill, muskelsamspill og anatomiske strukturer)
– Ganganalyse: vi ser på fotavvikling, og bruk av forfot, ben- og setemuskulatur.
– Balansetester

Våre såler er dynamiske og vi korrigerer de vektbærende punktene i foten for å optimalisere funksjon og fjæring i fot. Det vil si at sålen stimulerer til økt muskelbruk og bygger ikke bare opp der hvor du trenger støtte. Vi er grundige i vår undersøkelse, og vi gir også spesifikke råd ift korrekt fottøy, løpesko og gangteknikk. Kom gjerne innom for en undersøkelse av foten, henvisning fra lege er ikke nødvendig.

Når bør en velge såler?
Dersom du har tilbakevendende plager i fot, ankel, legg, kne, lår, hofte, sete, rygg og/eller nakke bør du vurdere å få en ganganalyse og fotundersøkelse. Mange smerter og plager i kroppen opprettholdes over lengre tid på grunn av feilstilling i fot. Har du en svakhet i din muskelkjede kan også såler hjelpe deg med å komme raskere tilbake.

Hvor lang tid tar det å få sålene?
Såletilpasning tar 1,5 time inkludert undersøkelse, analyse og laging av såler. Vi støper sålene mens du er på klinikken og du kan ta de i bruk neste dag.

Bestill time:
Tlf: 67534060
Epost: clinic@redcord.com
Book direkte på nett her, velg Fysioterapeut Vegard Friis Ruud/ Henrik Pay/ Marianne Ruud.

Uttalelse fra en av våre kunder:
«I forbindelse med en forsiktig opptrening for å delta i halvmaraton, for ca. 8 år siden, pådro jeg meg en betennelse i et muskelfeste i høyre hofte. Jeg holdt betennelsen i sjakk en stund ved å bruke voltaren. Men den ga seg ikke og tok da kontakt med (nå) Redcord Clinic (RC) som initialt konstaterte at jeg hadde en litt kortere høyrefot. Etter det «smidde» de et nytt par såler som jeg skulle bruke. Etter 2 ukers bruk ga betennelsen seg, og jeg løp min halvmaraton og var såre fornøyd. Jeg brukte sålene daglig i flere år til de var utbrukt og kastet dem. Da kom betennelsen ganske raskt tilbake og jeg fikk laget et nytt par med samme effekt. Betennelsen forsvant og jeg trener nå mot deltakelse i Holmenkollstafetten. Såre fornøyd!»
– Kunde, Emil Hansen  (2018)