Nina Gjessing (63)
Tlf: 90 55 69 09
E-post: ngjessing@hotmail.com
Første intervju april 2012, andre september 2014

  • Skadet pinsen 2010. Fikk en markisestang i hodet. Enorme hode og nakkesmerter
  • Lå utmattet på sofaen, tåle ikke lyder og ble helt sykmeldt
  • Prøvde fysioterapeut og kiropraktor uten at plagene forsvant
  • Kom til Redcord februar 2011, henvist av lege. Behandlingene var smertefrie
  • Opplevde umiddelbar respons, det var som om smertene rant av
  • Virkningen forsvant delvis, men holdt lengre for hver behandling
  • Fikk 11 behandlinger over 7 måneder og ble opplært til egentrening
  • Er blitt aktiv og sterk i kroppen og føler jeg har fått igjen livet

“I pinsen 2010 fikk jeg en markisestang i hodet. Fikk etter hvert enorme hodesmerter og nakkesmerter sommeren 2010. Jeg ble liggende utmattet på sofaen, klarte ikke å lese, tålte ikke lyder og ble helt sykmeldt. Jeg brukte smertestillende døgnet rundt. Etter et halvt år med behandling hos fysioterapeut og kiropraktor uten at plagene forsvant, ble jeg av en lege anbefalt Redcord Clinic februar 2011.

Etter inngående undersøkelse testet fysioterapeuten meg med øvelser der Redcord Stimula ble benyttet. Jeg opplevde umiddelbar respons så snart selve behandlingen startet. Jeg ville først ikke tro det. Det var som om smertene rant av meg. Det var en ubeskrivelig følelse. Virkningen forsvant delvis etter noen timer. Da kom smertene sigende igjen. Ved neste behandling forsvant de helt igjen og virkningen holdt seg stadig lengre. Totalt fikk jeg 11 behandlinger fordelt over 7-8 måneder. Behandlingene var smertefrie. Jeg ble opplært til at egentrening var viktig for å få langvarig effekt. Ved egentrening med Redcord hjemme i stuen har jeg bidratt til min egen forbedring. Fremdeles, april 2012, oppleves det som et under igjen å kunne være aktiv og sterk i kroppen. Jeg føler jeg har fått igjen livet”
Nina Gjessing, April 2012

 

Status 2 ½ år etter. Fått igjen livet etter behandlingen i 2011

“Tross fortsatte nakkeproblem og hodepine, gjør Redcord trening at jeg fortsatt kan være aktiv og sterk i kroppen, selv om kapasiteten er mindre enn jeg kunne ønske. Plagene er så store at jeg fortsatt er sykmeldt.”