Bård-Jørgen_

 

Baard Jørgen Høiness (74)

Tlf: 90 69 14 65
E-post: hoiness@polifiber.no
Første intervju desember 2010, andre intervju september 2014

 

 

 

 

 

  • Sterkt skadet ved sykkeluhell i 2010. Rygg (ble operert), nakkeskader, brakk 6 ribben, skadet brystbenet og punkterte lunge
  • Kom til Redcord Clinic februar 2011. Liten effekt av vanlig fysioterapibehandling
  • God respons på behandlingen. Nakkesmertene ble raskt redusert
  • 10 behandlinger og egentrening i Redcord hjemme, bygget opp styrke i hele kroppen
  • Store smerter ble nesten borte. Birkebeinerrennet 2013 ble målet

Redcord Clinic tok alle plagene mine på alvor
“Jeg har alltid vært konkurranseglad og har trent regelmessig. I juli 2010 var jeg på sykkeltur i Nordmarka da forhjulet forsvant ned i et hull og jeg stupte ned på ryggen i steinur. Jeg fikk ringt etter hjelp og ble deretter hentet med helikopter. Jeg måtte opereres for ryggskader, hadde store nakkeplager, brakk 5 ribben, skadet brystbenet og punkterte en lunge.

Etter operasjon og senere ordinær fysioterapibehandling i et halvt år uten særlig effekt, kom jeg i februar 2011 til Redcord Clinic. Der ble jeg tatt på alvor, fikk grundig undersøkelse og god forklaring. Jeg fikk slyngebehandling med vibrasjon på Redcord Clinic og fikk god oppfølging av egentrening. Det førte til at nakkesmertene raskt ble redusert. Etter 9 behandlinger og med egentrening hjemme har jeg gradvis bygget opp ny styrke i hele kroppen. De sterke smertene mine er også nesten helt borte.

Nå er Birkebeinerrennet i 2013 målet! Det er helt utrolig når jeg ser tilbake på uhellet og de skadene jeg pådro meg.” Baard Jørgen Høiness, desember 2010

 

Status 4 år etter: Gikk Birkebeinrennet i 2013!

“Jeg har opplevd vesentlig forbedring med lite smerter, god funksjon og langt bedre livskvalitet. Har ikke hatt tilbakefall som har krevet ny behandling og har vært i jobb som selvstendig næringsdrivende. Eneste som ikke fungerer 100 % er nakken.”