Redcord AS har besluttet å velge en ny vei for å drive sin virksomhet i det svenske markedet ved å signere en distribusjonsavtale med Access Rehab.

Klinikken har et team bestående av naprapater, fysioterapeuter, sportsmassasje terapeuter og personlige trenere med lang erfaring i diagnostikk, behandling, rehabilitering og forebygging av idrettsskader og arbeidsrelaterte plager. Access Rehab har i dag en klinikk i Sveavägen og i ferd med å åpne en ny klinikk i Hammarby Sjöstad (begge i Stockholm).
Andreas Bjurman, administrerende direktør i Access Rehab, var blant de første i verden til å få tittelen ”Certified Neurac Provider” i 2012 og kaller Neurac en “komplett metode i den forstand at den inkluderer behandling fra akuttfasen til langsiktige løsninger, samt forebygging trening. Vi har brukt Neurac en god stund, og mener det er en utmerket behandlingsmetode for alle slags terapeuter”.

Redcord har allerede et eksisterende samarbeid med Access Rehab. “Redcord samarbeider allerede med Access Rehab innen områdene rehabilitering og trening, og vi føler oss sikre på at klinikkens ansatte er dyktige og fullt opplært i Neurac-behandling. Andreas har også vist seg å ha en god forståelse for markedet og en teft og driv for kommersiell suksess, og vi tror at Access Rehab er et utmerket valg av distributør for Redcord sine produkter og løsninger i Sverige”, sier Eirik Lynghaug, administrerende direktør i Redcord AS.

Avtalen gjelder fra 1. juli 2013 og Redcord AB sin virksomhet vil derfor opphøre 30. juni 2013.

For mer informasjon om Redcord Sverige besøk www.redcord.se eller kontakt
Eirik Lynghaug, administrerende direktør Redcord AS eirik.lynghaug@redcord.com

For mer informasjon besøk www.accessrehab.se eller kontakt
Andreas Bjurman, administrerende direktør i Access-Rehab andreas@accessrehab.se/+46766346074