Redcord AS (tidligere Nordisk Terapi) ble etablert i 1991.

Redcord AS utvikler og selger Redcord behandlings- og treningsutstyr basert på den unike behandlingsmetoden Neurac (Nevromuskulær aktivering). Dette er en behandlings og treningsform som bygger på vitenskapelige studier og har dokumentert effekt på muskel- og skjelettplager som f.eks. rygg- og nakkeproblemer. Redcord har individuell tilpasning og kan vise til umiddelbar effekt for pasienter i alle aldre, samt meget gode resultater i trening for mosjonister så vel som toppidrettsutøvere.

I tillegg til å selge trenings- og behandlingsprodukter holder vi også kurs i Redcord og Neurac, samt videreutvikler behandlingsmetodene ved Redcord Clinic. Det er etablert egen Redcord Clinic i Oslo. Denne regnes som kompetansesenterne for Redcord i Norge. Klinikken står sentralt i utviklingen av konseptet og jobber med individuell rehabilitering, trening og oppfølging.

Redcord er for tiden i sterk internasjonal vekst. Vi har datterselskap i Tyskland, har distributører i over 30 land, og brukes i mer enn 40 land over hele verden.

Utviklingen av Redcord som en kompetansebedrift har vært mulig gjennom engasjerte og dyktige medarbeidere, nært samarbeid med ledende fysioterapeuter og fysikalske medisinere, og langsiktige investorer.