BESTILL TIME HER. 

Her kan du lese om erfaringer fra pasienter som har vært på behandling hos oss på Redcord Clinic.

 

“ I have been having chronic lower back pains for the last five years. This pain did not allow me to function properly, as I had stopped almost any physical activity and was away from work half of the year. But two years ago, my private insurance (Vertikal Helse) sent me to a neurosurgeon how oriented me towards the Redcord clinic. I then went through a first round of treatment with Gitle, who put me back on my feet and allowed me to resume with physical activity and work. A year later, in order to complete my rehab, I went through a second round of treatment with Marianne. I must say that their level of knowledge about lower back pains and physiology impressed me. I really felt like I was in good hands when working on my recovery with them. Of note, the administrative staff is also very competent, which is a plus to me.
After these two rounds of treatments, I feel like I can finally control my life again!
I therefore highly recommend to trying out the Redcord clinic.

– Dr. Pierre Chymkowitch, PhD

 

 


susie-w

Susie Williams (52 år) har hatt plager til og fra i skuldrene over lengre tid, første gang i 2010. Hun har i perioder vært så plaget at hun har hatt smerter hele tiden. Hun oppdaget Redcord- behandling og trening i 2011, og har siden da vært avhengig av dette for at skuldrene skal fungere.

«Jeg hadde en veldig bra opplevelse på Redcord Clinic. Fysioene var utrolig flinke til å finne årsakene til problemene og visste da nøyaktig hva som skulle til for å at jeg skulle bli bra. Jeg anbefaler stadig Redcord Clinic til andre. Spesielt for de som har prøvd andre behandlingsmetoder uten å gå noe bedring, så kan det være riktig god hjelp her”

 

 

 

 

 


Eivind SEivind Steinbø (33 år) har i lengre tid vært plaget med smerte i bryst/ rygg/ nakke. Han hadde tidligere hatt prolaps i brystryggen og etter dette ble smertene værende. Han prøvde mye behandling (og smertestillende) flere år uten å bli helt bra. Over flere år hadde han problemer med å sove og jobbe. Smertene ville ikke gi seg.

På Redcord Clinic ble han møtt med en interesse og entusiasme for å finne en løsning for å eliminere hans plager. «Profesjonell kartlegging, behandling og veiledet øvelser har hatt enorm effekt på mine plager. Jeg har gått fra å ha konstante plager i flere år til nå kun periodevis plager, som er lett å behandle. Jeg har også fått øvelser som jeg lett kan trene bort evt plager som måtte komme. Her er slynger genialt».

Han anbefaler Redcord Clinic på det varmeste til sine kollegaer og bekjente. «Jeg har allerede henvist 4-5 stk fra min arbeidsplass. På min jobb har vi et tungt statisk arbeid, høyt tempo og stress. Neurac- behandlingen har hjulpet på samtlige personer, og alle har nå en bedre arbeidsdag».

 

 


John Kasper Svergja (20 år) er orienteringsløper som har vært plaget med en skade i lysken i 2,5 år. “På Redcord Clinic har jeg endelig funnet noen som tar meg på alvor og vil mitt beste”.

Han har hatt en meget god opplevelse av å komme til klinikken på Høvik. “Fine og lyse lokaler, veldig hyggelig personale. «Fysioterapeuten er klar på hva vi vil oppnå, noe som jeg setter stor pris på. Jeg anbefaler andre å ta turen til Redcord Clinic”

 

 

 

 

 


 

finn

Finn Erik Olsen (66 år) har hatt ryggplager i flere år etter en operasjon. Han hadde en veldig god opplevelse når han kom til Redcord Clinic. «Jeg fikk en nøye vurdering av mine plager og forventninger. Det ble gitt meget god instruksjon av hvordan øvelser og trening skal gjøres og hvorfor, spesielt hvorfor. Denne bevisstgjøringen er viktig».

Han har tidligere vært til behandling flere andre steder. På Redcord Clinic vil han si at «dette er svært annerledes enn bare fysioterapi. Det kan hjelpe mange ut av sine problemer og smerter. Her opplevde jeg å møte meget dyktige instruktører som tilrettelegger treningen og behandlingen».

 

 

 

 

 


“Smertene som hugget til i knærne er borte, og artrosen i foten er bedre etter noen måneder med tilpasset innleggssåle fra Redcord. Mange takk, Redcord, for god hjelp til normal gange og smertefri bevegelse”

– Odd Michael Stavnes, Fornøyd kunde, Oslo. 


Da Jenny A. oppsøkte Redcord Clinic hadde hun hatt konstant hodepine og nakkesmerter i 3 år. På det verste har hun hatt «kink i nakken», migreneanfall og mistet følelse i fingrene. Etter 5. behandling er nakkesmertene så og si borte !

Hun opplever behandlingen og undersøkelsen på Redcord Clinic som «veldig profesjonell, ryddig og oversiktlig». «Fysioterapeuten er en god lytter og stiller viktige spørsmål». Hun anbefaler Redcord Clinic til alle med plager i nakke/ skuldre/ rygg og generelt plager i kroppen. Hun er veldig fornøyd med at hun har blitt veiledet i øvelser hun kan trene hjemme, da er «det er lav terskel for gjennomføring og desto bedre resultater».

Du kan lese om flere historier fra pasienter her.