HedvigWessel_RedcordHedvig Wessel på landslaget i kulekjøring

«Jeg bruker Redcord fordi det hjelper meg å bli best i verden!»

«Redcord er en stor hjelp for meg til å få den balansen og koordinasjonen som jeg er helt avhengig for å kjøre bra i kulebakken.
Jeg digger produktene til Redcord fordi jeg kan ta det med overalt. Redcord gjør meg sterkere på reise – da er jeg sikret høy kvalitet på trening – uansett hvor i verden jeg er.»

Les mer om Hedvig på hennes blogg her:
hedvigwessel.blogg.no

 


Alexander Sterk-Hansen, landeveisyklist på elitelaget til Kristiansand CK.

«Jeg satser som landeveissyklist på heltid, og sykler på elitelaget til Kristiansands Cykleklubb. Jeg fokuserer ekstra på å utvikle meg som temposyklist. Det krever en sterk kjernemuskulatur for å overføre mest mulig kraft ned i pedalene, og dette optimaliserer jeg ved bruk av slyngene til Redcord. Med slynger i baggen blir det mye enklere å vedlikeholde core-treningen på samlinger og reiser fremover. Jeg er veldig stolt av å få muligheten til å samarbeide med Redcord, noe jeg vet jeg vil ha stor nytte av.»

Les mer om Alexander her.

Øvelser spesielt tiltenkt sykkel finner du her

 Senior Skiskytter Jan Erik Buskerud

“Slyngetrening har vært helt essensielt i min karriere. Det har vært et viktig grunnlag for styrke, stabilisering og for å holde meg skadefri. Jeg har brukt slyngetrening mye i alle år og det har vært svært viktig for å gi meg den kroppsbeherskelsen jeg trenger for å gå teknisk å utnytte kreftene best mulig på ski” 

Øvelser spesielt tiltenkt ski og langrenn finer du her.


«Redcord gir raske resultater for alle som vil yte mer, forebygge skade eller motvirke smerte. What`s not to like?”
– Helsefrøken Vibeke Dehli

Vibeke er bosatt i Arendal. Hun driver bloggen Helsefrøken, her skriver hun om det som opptar henne innen helse og sunn livsstil.

Les mer om Vibeke her

 

 


 


Reidar Borgersen er syklist og en del av trenerteamet på Team Joker.  Han har flere medaljer på NM i temposykling og har vunnet gull i 2012 og 2014.

“For å holde oss skadefrie og sørge for en optimal kraftoverføring har vi syklister et stort fokus på trening av kjernemuskulaturen. Redcord er det perfekte verktøy for å styrke opp denne kjernemuskulaturen. Gjennom funksjonstesting på Redcord Clinic var det tydelig at jeg har noen svake punkter, og med et individuelt tilpasset program kan jeg jobbe målretta mot å bli sterk i alle deler av kroppen. Det kreves litt øvelse for å bruke akkurat de musklene som øvelsene legger opp til, og ikke kompensere med andre sterkere muskler. Jeg fikk grundig veiledning av fysioterapeuter på Redcord Clinic »

Les mer om Reidar her.

 ” Uten Redcord vet jeg ikke om jeg kunne spilt sandvolleyball”
– Vilde Solvoll, landslagsspiller i sandvolleyball. 

“Jeg trener Redcord både fordi treningen krever styrke, men også fordi treningen er veldig skadeforebyggende. Jeg har slitt med skulderskader i seks år og er helt avhengig av forebyggende og rehabiliterende trening.

Les mer om Vilde her

 


Marit Nore, norsk kiter.

Hun trener Redcord mellom øktene for å holde seg skadefri. Både kiting og wakeboarding er intense aktiviteter med harde landinger på flatt vann. Sportene krever mye styrke i hele kroppen. Enkelte dager tar hun helt fri fra vannet og drar heller på joggetur og trener med Redcord. Slik blir hun sterkere og får mer motivasjon. Hun bygger opp støttemuskulaturen, slik at hun holder seg skadefri. Hun har alltid med seg Redcord når hun er på tur.

Les mer om Marit her