BestillTime_RedcordClinic 5

 

 


Denne filmen viser eksempel på behandling hos oss på Redcord Clinic. 

Redcord Clinic er en fysioterapiklinikk som har spesialisert seg i slyngebehandling – og trening. Vi har bred erfaring innenfor diagnostikk, behandling, treningsveiledning og opptrening. Slyngebehandling er vårt hovedverktøy. Metoden kalles Neurac og står for «Neuromuscular Activation», og er en oppsiktsvekkende behandlingsmetode for muskel- og skjelettplager som består av behandling og øvelser i Redcord slynger.

Vi har som et klart mål å være en klinikk med høy fagkompetanse som til enhver tid leverer den mest effektive behandlingen for muskel- og skjelettplager. Vi har manuellterapeut og lege som kan henvise videre til legespesialister eller radiologiske utredninger. Vi har også mulighet for å sykemelde. Våre grundige undersøkelser vil gi en sannsynlig diagnose tidlig. Dette vil ofte bety mindre smerter, økt funksjon og livskvalitet, samt redusere sykefravær.

Redcord Clinic holder til i lyse og trivelige lokaler med god forbindelse til offentlig transport fra Oslo og Sandvika/Asker. Vi har parkeringsplasser dersom du kommer med bil.

 

Adresse: Sandviksveien 36, 1363 Høvik
Tlf: 67534060
clinic@redcord.com