Marianne Ruud

Fysioterapeut

Marianne er seniorinstruktør i Neuracmetoden og var med å starte Redcord Clinic i 2005. Hun er  daglig leder av Redcord Clinic og  har lang erfaring med muskel-skjelettplager. Ruud’s spesialistområde er bekkenplager, rygg og nakke. Hun har også idrettsmedisinsk utdanning fra NFF og erfaring med idrettsrelaterte skader. Ruud har også 15 års erfaring med produksjon av spesialtilpassede innleggssåler for idrett og muskelskjelettplager.

 

 

 


 

Henrik Pay

Fysioterapeut

Henrik Pay er seniorinstruktør i Neuracmetoden og var med å starte Redcord Clinic i 2005. Han er ansvarlig for helse, velvære og Redcord Bedrift, og har lang erfaring med muskelskjelettplager. Pay’s spesialistområde er fot/ankel, kne, hofte og rygg. Han er under opptrening for Ultralydscanning (iUPP) og har også lang erfaring med idrettsrelaterte plager og trening av ungdom i vekst. Pay har også 15 års erfaring med produksjon av spesialtilpassede innleggssåler for idrett og muskelskjelettplager.

 

 


 

Even Olsen

Fysioterapeut og Manuellterapeut

Even Olsen er seniorinstruktør i Neuracmetoden og har lang erfaring med muskel-skjelettplager. Han er ansvarlig for Neurac Education og utvikling av Neurac kurs, CNP nettverk og våre Neurac Instruktører verden over.Hans faglige tyngde gjør at han er god på differensialdiagnostikk ved kompliserte symptomer. Olsen’s spesialkompetanse er nakke, skulder og arm.

 

 

 
 


 

Gitle Kirkesola

Fysioterapeut og Spesialist i Manuellterapi og Idrettsfysioterapi

Gitle har vært sentral i utviklingen av metoden NEURAC (Neuromuscular Activation) og er «mentor» og spesialist ved Redcord Clinic. Han har lang klinisk erfaring med ekspertise knyttet til differensialdiagnostikk. Kirkesola er Redcord Clinic sin spesialist på behandling av nevrologiske pasienter og pasienter med komplekse smertetilstander.

Gitle har egne spesialisttakster og han tar ikke imot forsikringspasienter.