Marianne Ruud

Neurac Practitioner

Marianne er seniorinstruktør i Neuracmetoden og var med å starte Redcord Clinic i 2005. Hun er  daglig leder av Redcord Clinic og  har lang erfaring med muskel-skjelettplager. Hennes spesialistområde er bekkenplager, rygg og nakke. Hun har også idrettsmedisinsk utdanning fra NFF og erfaring med idrettsrelaterte skader. Marianne har også 15 års erfaring med produksjon av spesialtilpassede innleggssåler for idrett og muskelskjelettplager.

 

 


 

Henrik Pay

Neurac Practitioner

Henrik er seniorinstruktør i Neuracmetoden og var med å starte Redcord Clinic i 2005. Han er ansvarlig for helse, velvære og Redcord Bedrift, og har lang erfaring med muskelskjelettplager. Hans spesialistområde er fot/ankel, kne, hofte og rygg. Han er under opptrening for Ultralydscanning (iUPP) og har også lang erfaring med idrettsrelaterte plager og trening av ungdom i vekst. Henrik har også 15 års erfaring med produksjon av spesialtilpassede innleggssåler for idrett og muskelskjelettplager.

 

 


 

Even Olsen

Neurac Practitioner

Even er seniorinstruktør i Neuracmetoden og har lang erfaring med muskel-skjelettplager. Han er ansvarlig for Neurac Education og utvikling av Neurac kurs, CNP nettverk og våre Neurac Instruktører verden over. Hans faglige tyngde gjør at han er god på differensialdiagnostikk ved kompliserte symptomer. Even er også en manuellterapeut og hans spesialkompetanse er nakke, skulder og arm.

 

 

 


 

Gitle Kirkesola

Neurac Practitioner

Gitle har vært sentral i utviklingen av metoden NEURAC (Neuromuscular Activation) og er «mentor» og spesialist ved Redcord Clinic. Han har lang klinisk erfaring med ekspertise knyttet til differensialdiagnostikk. Kirkesola er Redcord Clinic sin spesialist på behandling av nevrologiske pasienter og pasienter med komplekse smertetilstander.

Gitle er også spesialist i Manuellterapi og Idrettsfysioterapi. Han har egne spesialisttakster og han tar ikke imot forsikringspasienter.

 


 

Son Bang Nguyen

Fysioterapeut & Instruktør i “Art of Motion”

Son er født og oppvokst i Norge. Utdannet og autorisert fysioterapeut i 2010 fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han har mange års klinisk erfaring med tradisjonelle behandlingsmetoder, og har de siste årene utvidet sin faglig kunnskap gjennom kurs og arbeid i Vietnam, Kina, Spania og Tyrkia. Han kombinerer forskjellige behandlingsteknikker til beste for sine kunder.
– Triggerpunktbehandling
– Acupressure
– Nålebehandling / IMS
– Manuelle teknikker / mobilisering / traksjon
– Individuelle tilpasset øveler og veiledning
– Avspenningsteknikker med mindfulness, Tai Chi, meditasjon

Son har lang erfaring med muskel-skjelett plager. Spesiell interesseområder er smertelindring og aktiv rehabilitering / opptrening av nakke / skulder og rygg / bekken problematikk.

“Art of Motion”, hans spesielle treningsmetode er satt sammen av elementer og prinsipper fra mindfullness, Tai Chi, meditasjon. Det jobbes med fokus på pust, holdning, kroppsbevissthet, bevegelighet og finne balanse mellom Mind-Body. Utmerket for de som har hatt langvarige smerter i kroppen og trenger å bli bedre kjent med egen kropp og sinn.


 

Nina Charlotte Langehaug-Sauret

Fysioterapeut

Nina Charlotte er positiv og ser pasienten i sin helhet med tanke på funksjon for å fungere i hverdagen. Hun har 23 års erfaring i rehabilitering innen nevrologi, ortopedi, lungefysioterapi, avspenning og oppfølging av eldre. Hun er selv en aktiv person med mange sportslige interesser og har mange års erfaring som turntrener for barn og ungdom. Hun snakker flytende fransk og har også erfaring fra jobb i utlandet.