Pilates og slyngetrening er to fantastiske måter å trene kroppen på! Hvorfor ikke kombinere disse?

Gruppetreningen vil ha fokus på konsentrasjon, balanse og pust. Slyngetrening er både effektivt og skånsomt.  Vi jobber med å styrke muskulatur som ofte blir svak, samt forlenge muskulatur som ofte blir kort og stram. Resultatet blir en kropp i balanse, en god holdning og sjansen for skader og plager reduseres. Vår fysioterapeut vil inspirere deg med gode øvelser på både på matte og i slyngene. Øvelsene tilpasses ditt nivå slik det passer for alle. Det er begrenset antall plasser slik at du får god instruksjon og veiledning. Timen avsluttes med avspenning hvor det vil være fokus på pust og slippe spenninger.

siri-save-as-web

Mål: 

  • Styrke kjernemuskulaturen
  • Øke bevegelighet og balanse
  • God holdning og avspenning

Oppstart: Tirsdag 16.30 (Neste kurs: oppstart 14. november)
Varighet: 4 ganger x 55 min
Pris: 1000,-

Påmelding:
For påmelding eller spørsmål om gruppetimer send en e-post til clinic@redcord.com eller ring oss på telefon 67 53 40 60.


Påmeldingen er bindende

Redcord AS binder seg til å reservere deg plass og du binder deg til å betale kursavgiften. Avmelding inntil en uke før kursstart belastes med 100 kr i administrasjonsgebyr ellers forfaller hele kursavgiften. Avmelding må være skriftlig per mail. Merk: Kurset kan bli avlyst ved for få deltakere, minimum fem deltakere. Ved påmelding sendes e-post med bekreftelse av din påmelding, informasjon om kurset og betalingsinformasjon.