Redcord Godt Voksen er en time for deg som ønsker å bli sterkere og trene balanse.

  • Lyst å bli mer fysisk aktiv og sterkere?
  • Vil du forbedre balansen og forebygge fall?

Slyngetrening er en morsom måte å trene balanse, styrke og stabilitet. Treningen er både effektiv og skånsom. Målet er å vedlikeholde og øke funksjon i det daglige slik at du orker det du vil! Helsedirektoratet anbefaler at eldre over 65 år er fysisk aktive 5 t/ pr uke. Det anbefels å trene balanse 3 ganger pr uke for å forebygge fall. Slyngetrening har vist seg å forbedre balansekontroll og normalisere muskelaktivering (Journal of Physical Therapy Science 2013). Vår fysioterapeut vil inspirere deg med spennende og gode øvelser i slyngene. Øvelsene tilpasses ditt nivå. Det er mulig å bli testet individuelt hos en fysioterapeut i forkant for å få best mulig utbytte av treningen.

Det serveres kaffe etter treningen for de som ønsker.

Oppstart: Mandager kl. 10:00 (Neste oppstart er 7. Januar).
Varighet: 8 ganger x 55 min.
Pris: 1600,-

Påmelding:
For påmelding eller spørsmål om gruppetimer send en e-post til clinic@redcord.com eller ring oss på telefon 67 53 40 60.

Påmeldingen er bindende
Redcord AS binder seg til å reservere deg plass og du binder deg til å betale kursavgiften. Avmelding inntil en uke før kursstart belastes med 100 kr i administrasjonsgebyr ellers forfaller hele kursavgiften. Avmelding må være skriftlig per mail. Merk: Kurset kan bli avlyst ved for få deltakere, minimum fem deltakere. Ved påmelding sendes e-post med bekreftelse av din påmelding, informasjon om kurset og betalingsinformasjon.