Før behandling ved Redcord Clinic
Jeg ble 100 % sykemeldt og uføretrygdet etter en kollisjon som 20 åring i 1996. Nakkeslengen førte til 13 år utenfor arbeidslivet. Jeg hadde nakkevondt, hodepine, svimmelhet og kvalme. Jeg kunne ikke lese og mistet all konsentrasjonsevne. I denne perioden har jeg prøvd alt av behandling.

Monica Lauritzen slynger

Plagene førte til mye bruk av smertestillende. Har hele tiden forsøkt å være aktiv ved å gå turer. Kjøpte Redcord Trainer og har trent hjemme, men uten veiledning. Startet på kurs og satt med nakkekrave i timene. Det ble for tøft. Jeg møtte veggen og ble uføretrygdet for 2 år siden.

Beskrivelse av behandling ved Redcord Clinic 
Min fysioterapeut hadde sett God Morgen Norge på TV2 der dr. Vidar Arnulf og fysioterapeut Gitle Kirkesola demonstrerte og forklarte Neurac-metoden og dr. Arnulfs personlige erfaringer med metoden.

På Redcord Clinic fikk jeg god forklaring på behandlingen. Jeg følte at jeg ble tatt på alvor og fikk god motivasjon og veiledning til egentrening. Behandleren var dyktig og behandlingen med Redcord Stimula var smertefri.

Etter 3 behandlinger var jeg blitt så bra at kunne fly til Kina. Nakkekraven og smertestillende trengte jeg ikke lenger. Første behandling var i februar 2009, og jeg har til sammen hatt 6 -7 behandlinger.

Jeg får nå oppjustert treningsprogrammene og fortsetter med Redcord egentrening hjemme og på Elixia for å treffe andre mennesker. Jeg er litt støl i nakken når jeg blir sliten, men jeg har ikke opplevd tilbakefall!

Evaluering av behandlingsmetoden
Min funksjonsevne har forbedret seg voldsomt. Min fysioterapeut kunne ikke kjenne igjen kroppen min. Jeg føler overskudd, kan leve et normalt aktivt liv og kan nå jogge en halvtime uten problemer.
Jeg har begynt å jobbe som selvstendig næringsdrivende med hjemmekontor. Målet er nå å jobbe 50 % dag og deretter øke.

Hofte- og nakkeproblem som jeg også hadde bare forsvant etter behandlingen i Redcord. Jeg var veldig bra etter 3. behandling og kjente videre fremgang gjennom de 6-7 gangene behandlingen varte. Husk at jeg var arbeidsufør og hadde vært sykmeldt helt fra skaden oppsto for 13 år siden.

Jeg er kjempefornøyd, har fått førsteklasses behandling og vil anbefale Neurac slyngebehanlig. Behandleren har vært motiverende.

Monica Lauritzen, kvinne 33 år, selvstendig næringsdrivende