brukerhistore Redcord medical Marianne MAdsenEtter å ha sirkulert i helsevesenet og vært mer eller mindre sykmeldt i 8 år, var det en helt ny opplevelse å komme til Redcord Clinic i januar 2012. Jeg hadde hatt en komplisert nakkeskade i 8 år, var konstant svimmel og var 80% sykmeldt. Etter å ha blitt anbefalt å prøve slyngebehandling, ble jeg motivert av brukerhistorier på Redcords nettsider. Jeg møtte profesjonelle, dyktig mennesker som ga meg tid og tok mine plager på alvor. Det ble gjort grundige undersøkelser og jeg fikk gode forklaringer som ga meg tro og motivasjon til å satse på Neuracbehandling og ikke minst veiledet egentrening mellom behandlingene.

Fra 80% til 40% sykemelding, ikke tilbakefall og tilnærmet normalt liv
I alt fikk jeg 8-10 behandlinger. Nå er det to år siden jeg avsluttet den ordinære behandlingen, svimmelheten er borte og effekten har holdt seg, uten tilbakefall. Jeg trener regelmessig hjemme i slyngene mine to-tre ganger i uken. For å føle meg helt trygg, går jeg også en gang hver annen måned til kontrollbehandling for på klinikken, og for å få effekten av vibrasjonsapparatet som henges inn på tauene. Livskvaliteten har blitt en helt annen og jeg føler meg nå trygg på fremtiden takket være den hjelpen jeg fikk på Redcord Clinic. Jeg anbefaler klinikken til alle med kompliserte muskel- og skjelettplager.


Whiplash skade etter slag i hodet
Jeg var tilskuer på fotballkamp i 2004 og ble jeg truffet av en fotball i hodet. Jeg fikk vondt i hodet, ble svimmel og sykmeldt. Det verste var svimmelheten. Lege hadde ingen gode råd. Jeg gikk til naprapat som fikk tatt bilder som viste skade i nakken. Behandling hjalp for en kortere tid. Forsøkte å jobbe, men ble igjen sykmeldt og gikk der etter til kiropraktor, men fikk igjen raskt tilbakefall og lange sykemeldingsperioder. Jeg ønsket fortsatt å jobbe og forsøkte ny kiropraktor etter noen år. Han anbefalte meg slyngetrening. Jeg fikk øvelser, men de virket ikke spesielt bra. Så fant jeg Redcord på nettet og leste brukerhistorier som fikk meg til å ta kontakt med Redcord Clinic på Lysaker. Det var i januar 2012 og jeg var da 80 % sykmeldt.

En god opplevelse å komme til Redcord Clinic
Etter å ha sirkulert i helsevesenet og vært mer eller mindre sykmeldt i 8 år, var det en helt ny opplevelse å komme til Redcord Clinic. Jeg møtte profesjonelle, dyktig mennesker som ga meg tid og tok mine plager på alvor. Det ble gjort grundige undersøkelser. Jeg fikk gode forklaringer som ga meg tro og motivasjon til å satse på Neuracbehandling og ikke minst veiledet egentrening mellom behandlingene.

Fremgangen kom og effekten har holdt seg
Etter så lang sykdomsperiode var mine nakkemuskler meget svake. Jeg kunne ikke forvente rask bedring. Likevel følte jeg at noe skjedde helt fra starten av, nok til å holde motivasjonen oppe. Langvarige nakkeplager kan være kompliserte å behandle. Fysioterapeuten var ikke helt tilfreds med fremgangen de to første månedene. Ved samarbeid med de andre terapeutene på klinikken, ble ”koden” knekt. Gradvis ble jeg deretter sterkere og svimmelheten og leseproblemene forsvant. I alt fik jeg 8-10 behandlinger. Nå er det to år siden jeg avsluttet den ordinære behandlingen og effekten har holdt seg, uten tilbakefall. Jeg trener regelmessig hjemme i slyngene to-tre ganger i uken. For å føle meg helt trygg, går jeg også en gang hver annen måned til kontrollbehandling for på klinikken, og for å få effekten av vibrasjonsapparatet som henges inn på tauene.

Livskvaliteten har blitt en helt annen og jeg føler meg nå trygg på fremtiden takket være den hjelpen jeg fikk på Redcord Clinic. De er også viktig at jeg har overtatt mye av ansvaret selv gjennom regelmessige seg egentrening etter veiledning fra fysioterapeuten som har vært en fantastisk dyktig behandler og god motivator. Behandlingen var hele tiden behagelig og smertefri , selv olm jeg i starten ble sliten etter å ha gjennomført øvelsene.

Jeg anbefaler Redcord Clinic til alle med kompliserte muskel- og skjelettplager.

Marianne Madsen
(Juni 2014)