– Jeg trener i Redcord fordi jeg mener det er den mest effektive og mest hensiktsmessige treningsmetoden for meg som langrennsløper, sier sprinteren Øystein “Pølsa” Pettersen.

Se hvordan landslaget trener styrke med Redcord:

Med sin Redcord Mini kan Pettersen gjennomføre optimale styrkeøkter uansett hvor han er i verden. På bare et par sekunder er han klar til å gjøre en styrkeøkt for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen.

– Med Redcord får jeg gjennomført en optimal styrkeøkt uansett hvor jeg er i verden. Jeg har stor tro på å trene hele kroppen istedefor isolerte muskelgrupper, og med Redcord er dette mulig i alle øvelser. Jeg liker også at en i Redcord kan tilpasse øvelsene optimalt ut i fra nivået til hver enkelt. Dette gjør at jeg kan ha med meg kamerater på trening, og vi kan trene de samme øvelsene på hvert vårt tilpassede nivå, sier Pettersen.