Les deler av historien her, eller trykk på linken under for å lese alt:

“I 2009 ble alt totalt forandret. I årene som fulgte jaktet Jonas Ahlström desperat på en forklaring på smertene som satt en total stopper for ham både i arbeidslivet og som familiefar.

Møtet med Vertikal Helse og sykepleier Cecilie Dahl-Nielsen skjedde nesten ved en tilfeldighet. Jonas Ahlström hadde ingen dekkende helseforsikring, men gjennom tjenesten Second Opinion, startet Cecilie Dahl-Nielsen jakten på en løsning. Jakten er ikke over – men møtet med Dahl-Nielsen ble et vendepunkt.

– Vertikal Helse møtte meg på en annen måte enn jeg hadde opplevd noe annet sted. Jeg følte at jeg ble tatt på alvor. Hun snudde hver stein, og hadde det ikke vært for henne og Even Lærum hadde jeg aldri kommet til Redcord, forteller Ahlström»
– Redcord er den beste plassen jeg har vært på i alle disse årene. Gitle gjorde noe ingen andre hadde gjort. Han ga meg øvelser som avdekket at smertene egentlig ikke satt i leggene, men i sete muskulaturen. Han kjente og klemte på meg – og fant noe han kalte noduler.

Veien videre gikk via Vertikal Helse til Oslofjordklinikken der Jonas Ahlström ble operert på høyre side. Klinikken trodde på Jonas, og våget å gjøre et inngrep som ingen hadde gjort før, basert på funnene fra Redcord.
– De fjernet en klump på størrelse med en finger. Jeg tenkte: Nå er livet mitt reddet. Nå kan jeg sparke fotball med barna. Nå kan jeg kjøre snowboard. Nå kan jeg begynne å leve!”

“Gir aldri opp – og nå er jeg ikke alene»
Les hele denne fantastiske historien om Jonas som har prøvd alt for sine brennende smerter her:

https://vertikalhelse.no/aktuelt/smerter-uten-navn