Reidar Borgersen er syklist og en del av trenerteamet på Team Joker. Han har syklet proff på Team Joker siden 2010. Han har flere medaljer på NM i temposykling og vant gull i 2012 og 2014. På Team Joker er en han del av et prestasjonsmiljø som i år rekrutterte 4 proffer opp til høyeste nivå. Han har tidligere gått aktivt på skøyter, hvor han har fått flere NM gull, deltatt i VM og World Cup.

Reidar sier følgende om Redcord:

“For å holde oss skadefrie og sørge for en optimal kraftoverføring har vi syklister et stort fokus på trening av kjernemuskulaturen. Redcord er det perfekte verktøy for å styrke opp denne kjernemuskulaturen.

Jeg har tidligere benyttet Redcord i treningen, og vet hvor effektivt det er i bruk. Du får tak i muskler du ikke visste du hadde. Riktig verktøy er halve jobben sies det, men det må jo brukes riktig og. Gjennom funksjonstesting på Redcord Clinic var det tydelig at jeg har noen svake punkter, og med et individuelt tilpasset program kan jeg jobbe målretta mot å bli sterk i alle deler av kroppen. Det kreves litt øvelse for å bruke akkurat de musklene som øvelsene legger opp til, og ikke kompensere med andre sterkere muskler. Etter flere økter med veiledning fra ansatte på Redcord Clinic så har det blitt tydelig hvor viktig denne veiledninga er.

Etter at jeg begynte å trene med Redcord-slynger opplever jeg at jeg tåler mer og økt treningsmengde. Jeg kan nå kan øke belastning (watt) på intervalltreningen uten å få knesmerter og andre belastningsplager. Jeg føler også at jeg er mer i balanse i kroppen, kan sitte roligere og mindre anspent på sykkelen. “

Her kan du se treningsprogram for deg som liker å sykle.

Reidar sin blogg: http://www.reidarborgersen.com/
Reidar på Facebook: https://www.facebook.com/reidar.borgersen
Reidar på Twitter: https://twitter.com/reidarb