Brukerhistorie Utbrent Redcord Tina Seltzer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er herlig å våkne opp uten smerter!
Etter mange års utrolig hard jobbing fikk jeg i 2004 sterke smerter i hofter, ben og rygg. Jeg klarte nesten ikke gå og hadde store søvnvansker. På en skala fra 0 til 10 lå smertene mine på rundt 8. Jeg forsøkte mange typer behandlinger uten særlig effekt. Etter å ha sett et innslag om Neurac på Tv2 tok jeg kontakt med Redcord Clinic. Jeg merket bedring allerede etter første behandling, og etter 4 behandlinger var smertene nede i 2. Jeg er så fornøyd! Behandlingen gjorde ikke vondt og var meget effektiv – og fysioterapeuten var helt fantastisk! Nå kan jeg gå langt uten smerter, jeg sover bedre og det er herlig å våkne opp uten smerter! Før behandling ved Redcord Clinic
Plagene oppsto for 5 år siden – ble totalt utmattet/utbrent etter mange års utrolig hard jobbing. Jeg ble så dårlig at jeg nesten ikke kunne gå og hadde store søvnvansker pga. smerter i bena. Jeg slet med sterke smerter i hoftene og yttersiden av begge ben fra hoften og nedover til knærne. Det var spesielt vondt å gå i trapper. På en skala fra 0 – 10 lå smertene mine på 7-8.

Jeg var 1 år sykemeldt og 4 år på 100 % rehabilitering i NAV systemet, nedtrappet til 60% i oktober -08. Etter søknad i januar 2009 ble jeg overført til 60 % uføretrygd (NAV avtale).

Tidligere behandlinger:
Jeg hadde forsøkt en lang rekke annen type behandling: Ajurveda – opphold Lillehammer, kvantemedisin, fått fjernet amalgam, psykolog, fysioterapi, bioresidans og kinesis med personlig trener.

Beskrivelse av behandlingen ved Redcord Clinic
Etter å ha sett innslag om Neurac på God Morgen Norge på TV2 ringte jeg og bestilte time på Redcord Clinic i februar -09. Jeg har til nå (april -09) hatt fire behandlinger ved Redcord Clinic. Behandlingen har vært helt smertefri.

“Fysioterapeuten har vært helt fantastisk! Gull verdt!”

Effekt av behandlingen:
Jeg merket bedring allerede etter første behandling. Nå ligger smertene mine på en 2’er – jeg er så fornøyd! Jeg har ikke opplevd noen tilbakefall og kan nå gå langt uten å få vondt. Jeg sover mye bedre og det er herlig å våkne opp uten smerter.

Evaluering av behandlingsmetoden:
Behandlingen gjorde overhodet ikke vondt og var meget effektiv! Jeg er kjempefornøyd, har hatt så mye bedring selv og anbefaler gjerne behandlingen til andre.

 

Tina Seltzer
(April 2009)