Vi lanserer nå et slyngeapparat for prisbevisste kunder som fremdeles er ute etter kvalitet som gjenspeiler Redcord’s varemerke. Produktet har fått navnet Redcord LITE, nettopp fordi produktet er utviklet med tanke på enkel funksjonalitet, lav vekt og som du kan trene med overalt.

Redcord LITE passer for deg som ønsker en prisgunstig introduksjon til slyngetrening med grunnleggende brukeregenskap. Med Redcord LITE kan du gjøre slyngeøvelser for hele kroppen, enten du er hjemme, utendørs eller på reise. Liten og lett, veier kun 650 gram. Det følger med en liten oppbevaringsposen slik at den enkelt kan pakkes ned i kofferten eller vesken. Apparatet har fleksible opphengsmuligheter både for innen – og utendørs bruk. Den kan også festes med opphengsbeslag i taket, eller brukes med tilleggsproduktet Redcord DoorFix.

Redcord LITE har noen begrensede brukeregenskaper i forhold til Redcord Mini. Mini apparatet har en patentert høydejustering og at du kan justere lengden på tauene mens du ligger i slyngene. Det kan du ikke med LITE. Tauene på LITE er også kortere, noe som kan være utfordrende som apparatet skal henges høyt. Du kan gjøre akkurat de samme øvelsene i LITE som du kan i Mini, og vil være en super treningspartner når du er på reisefot. Les mer om sammenligning av våre slyngeapparater her